Samp.LegendCs.Com
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Police Departament - Regulament

In jos 
AutorMesaj
=.Maniac.=
Fondator
Fondator
=.Maniac.=

Mesaje : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/06/2014
Localizare : Targu-Jiu

MesajSubiect: Police Departament - Regulament   Joi Iun 05, 2014 11:41 am


Pentru a intra în acest departament, ai nevoie de level 5.

Frisking / Controlul corporal:
Atunci când un polițist suspectează o persoană că ar deține asupra sa lucruri ilegale, acesta are dreptul de a cere acelei persoane să se oprească pentru un control corporal. Dacă această persoană nu cooperează – indiferent că refuză să coboare din vehicul, fuge cu acesta sau face orice pentru a scăpa nesancționat – , polițistul are dreptul de a acorda acelei persoane wanted pentru „Neconformare ordin”.

Notă: Polițistul NU are voie sa folosească comanda /frisk atunci când el sau suspectul/suspecții se află într-un vehicul bmx, mașină, camion etc.). De asemenea polițistul NU are voie sa folosească această comandă pe colegii din departamente fără acordul acestora.

Dacă polițistul care te controlează găsește ceva ilegal asupra ta, acesta are dreptul să confiște acele obiecte și să te aresteze în caz că e necesar (deții droguri, folosești armele pentru rănirea persoanelor din jur etc.)

Tazering:
Se folosește atunci când polițistul urmărește un suspect – fie că acesta are sau nu wanted – sau trebuie să imobilizeze un suspect/grup de suspecți care nu cooperează sau care pot pune în pericol persoanele din jur sau chiar pe tine. Tazerul poate fi folosit oriunde, inclusiv în SafeZone, de maxim 3 ori pe fiecare suspect într-o urmărire. Dacă un jucător este „tazered”, acesta este imobilizat pentru 8 secunde, timp în care gloanțele sau spray-ul nu vor afecta suspectul. Tot în acest timp polițistul are dreptul de a confisca armele (dacă ai wanted sau dacă le ții la vedere), licențele (dacă ai săvârșit o infracțiune care să necesite confiscarea acestora) sau obiectele ilegale (droguri etc.)

Amenzile:
Un polițist poate amenda un civil dacă infracțiunea comisă nu este atât de gravă încât jucătorul să ajungă în Jail. Odată ce civilul a primit amendă, acesta va vedea pe ecran un mesaj cu numele polițistului, suma și motivul amenzii. Dacă civilul nu plătește amenda pe loc, polițistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplată amendă” cu drept de predare. În cazul în care civilul nu are suficienți bani la el pentru a plăti amenda, polițistul are dreptul de a-l duce la un ATM sau la Bancă pentru a scoate suma necesară plătirii amenzii. Dacă acesta refuză, polițistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplată amendă”.
Un polițist are obligația de a amenda un civil atunci când găsește asupra lui obiecte ilegale sau cand infracțiunea comisă nu este atât de gravă încăt civilul să ajungă în Jail. În cazul în care civilul fuge pentru a scăpa de amendă, polițistul are dreptul de a-i da wanted-ul „Neplată amendă” iar comanda /take se va folosi în Jail.

Atenție: Suspectul ajuns în Jail sau suspectul care nu a oprit la somație și este sancționat cu wanted pentru acest lucru nu va mai primi Ticket. Se consideră că a plătit deja prin banii pierduți în urma arestării sale.

Amenzile se pot da în funcție de level-ul celui care a comis infracțiunea. Spre exemplu:
- dacă trebuie să amendați un jucător cu level cuprins între 1 și 4, explicați-i cu ce a greșit și chiar iertați-l dacă este la prima abatere. NU dați amenzi mari acestor jucători!
- dacă trebuie să amendați un jucător cu level cuprins între 5 și 9, aveți dreptul de a da o amendă medie, până la maximă, depinzând de level-ul respectivului. Acești jucător ar trebui să știe deja ce nu au voie să facă, astfel nu sunt scutiți de sancțiuni.
- dacă trebuie să amendați un jucător cu level 10+, aveți dreptul de a da amenda maximă. Acești jucători sunt considerați experimentați și nu trebuie să ii scutiți de sancțiunile maxime.

Suspecting:
Se folosește atunci când polițistul observă un civil că a comis o ilegalitate prevăzută în „Wanted List”. Civilul va primi pe ecran un mesaj roșu cu motivul pentru care a fost suspectat. Polițistul este obligat să someze civilul de minim 3 ori, în caz că suspectul nu vede primele somații, și să se asigure că este suficient de aproape de acel civil ca acesta să-i vadă somația înainte de a-i da wanted.

- un polițist poate aresta suspectul căruia i-a dat wanted indiferent de wanted-ul pe care l-a dat, cu condiția să aibă drept de predare.
- un polițist are obligația de a ceda suspectul căruia i-a dat wanted atunci când polițistul este la o distanță mare de suspect, iar suspectul este în custodia altcuiva.
- în cazul suspecților fără drept de predare, gen runneri, complice (unui runner), abuz de escape în urmărire, abuz de /q on wanted, se vor organiza echipe mixte (din toate departamentele) și se va porni în urmărirea acestora.
- în cazul robberilor, cel mai apropiat echipaj SWAT are dreptul să intervină. Se va încerca explodarea mașinii sau omorârea șoferului.

Atenție, regula cu privire la arestarea suspectului căruia i-ai dat wanted se aplică tuturor departamentelor.

În cazul în care un suspect fără drept de predare intră în mașina altui jucător, membrii departamentelor au obligația de a-l soma (folosind /m sau /s, depinzând de situație) pe conducătorul (eventual nevinovat) acelui vehicul pentru a opri, cu o replică de genul: „Oprește mașina acum, riști COMPLICE!” de cel puțin 2 ori fără a se face SPAM. În cazul în care respectivul jucător nu oprește sau nu-i dă eject suspectului cu wanted, acesta va primi wanted 6 pe motivul de Complice.

Alte informatii utile:

Los Santos Police Department se ocupa de cei care detin droguri.

Catuşele: Când prindeţi un suspect, aveţi obligaţia de a-i pune cătuşele (/cuff). Cătuşele pot fi puse din afara vehiculului, atunci când suspectul ridică mâinile sus ( /handsup ), sau atunci când suspectul urcă într-un vehicul.

Hitman Agency: Cand un hitman are contract pe un membru din Police Department si-l omoara, acel politist nu are dreptul de-ai acorda wanted 3 sau 4 pentru cop attack / kill. Cine este prins ca acorda wanted-ul aiurea pe un Hitman care are contract (si poate dovedi) este sanctionat cu FactionWarn.

Droguri: Un politist nu are voie sa detina droguri. Cine este prins, este sanctionat cu FactionWarn.

Clear: Se folosește în cazul în s-a greșit persoana căreia polițistul i-a dat wanted, fie că acesta a greșit ID-ul sau numele suspectului. Se va anunța pe /d greșeala făcută (motivul) și persoana care a primit wanted pe nedrept va primi /clear.
- nu se va acorda /clear persoanelor pe care le-ați pus să vă omoare.
- se va acorda /clear doar persoanelor cărora li s-a greșit ID-ul/Numele.
- se va putea acorda /clear persoanelor care au „furat” un vehicul de poliție, ambulanță sau mașină de pompieri NUMAI DACĂ aceştia au wanted 1.
- nu se va da /clear aiurea în niciun fel.
- pentru alte cazuri care necesită /clear se va cere părerea și aprobarea unui rank superior (4+).

Eventuri: Un polițist poate participa la evenimentele organizate de către un ADMIN sau la evenimentele organizate de un jucător cum ar fi: simon spune, trivia, race (atâta timp cât circulă corect), stunt, găsește locația, event deagle, event find and kill etc. Un polițist poate de asemenea să ajute la organizarea unui eveniment prin păstrarea liniștii și a bunei desfășurări a acelui eveniment sau chiar să organizeze eveniment din cele specificate mai sus. Puteţi participa la evenimentele violente DOAR dacă sunteţi OFF DUTY. Dacă sunteţi prinşi ON DUTY la aceste evenimente, riscaţi să fiţi sancţionaţi chiar cu demiterea.

Controlarea HQ-urilor: Acest lucru se poate face numai cu acordul liderului sau subliderului, iar pentru a controla HQ-urile trebuie să fiți însoțiți de un rank 3+ și să fiți într-un grup de minim 5 persoane.

Chat-urile departamentului: Rolul principal al acestor chaturi, /d și /r, este de a discuta lucruri ce țin de Poliție, respectiv departamente. Folosiți /d numai atunci când aveți de comunicat lucruri importante cu celelalte departamente, iar dacă vorbește un rank mai mare, sunteți obligați să nu-l întrerupeți. Folosiți /r atunci când aveți de comunicat cu colegii. Acest chat nu este atât de restrictiv, însă nu abuzați de el. De asemenea sunteți obligați să ascultați și să nu întrerupeți când vorbește un rank mai mare.
ATENȚIE: NU folosiți emoticoane pe /d și nu vă certați cu membrii celorlalte departamente! Riscați sancțiuni FOARTE grave.


DM aiurea (atacarea/omorârea altor persoane aiurea):
Un polițist nu are voie să omoare sau să atace aiurea în niciun fel. Dacă se află că un polițist omoară sau atacă aiurea, acesta va fi sancționat pentru fapta comisă. Singurele situații în care îți este permis să faci DM sunt atunci când civilul are wanted și nu dorește să se predea sau când civilul are wanted fără drept de predare (runner, robber, complice, abuz de escape, /q când avea wanted 6, atacarea/uciderea unui polițist când avea wanted).

Atenție: Este permis drive-by kill doar ca pasager (H), pe suspecții cu wanted 6 fără drept de predare. Este strict interzis să faceți drive-by ca șofer.
- este interzis să faceți drive-by când în mașină nu se află șoferul.
- este interzis să faceți drive-by cu altă armă decât: MP5, M4 sau AK-47.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Police Departament - Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LegendCs :: Samp.LegendCs.Com :: Factiuni :: Police Departament-
Mergi direct la: